Lenen

"Geld is niet belangrijk" hoor je mensen vaak zeggen. En dat klopt gedeeltelijk, er zijn heel wat dingen in het leven die belangrijker zijn. Toch moeten we erkennen dat iedereen geld nodig heeft, om te kunnen eten, om je te kunnen verzorgen als je ziek bent, om je hobby uit te oefenen. Allemaal kleine zaken die een relatief kleine hoeveelheid geld vragen.

En daarom ga je werken, hopelijk met veel zin en met toffe collega’s, zodat je elke maand geld verdient om te kunnen voorzien in je levensonderhoud, jezelf van tijd tot tijd eens iets te gunnen en op regelmatige basis toch wat geld te sparen.

Soms heb je echter voor een bepaalde aankoop een grotere hoeveelheid geld nodig, denk daarbij aan de aankoop van een woning, grond of auto. Het zou jaren duren voordat je dat bedrag bij elkaar gespaard hebt... Of soms kom je, vaak erg ongelegen, voor grotere onkosten staan, een autopanne, een versleten dak of een defecte verwarmingsketel... Dan ga je dat extra geld moeten gaan lenen.


DHS Finance, jouw onafhankelijke makelaar voor hypothecaire en persoonlijke leningen

Hypotheken

Een hypothecaire lening, hypothecair krediet of kortweg "hypotheek" genoemd, is een geldlening waarbij een onroerend goed als onderpand dient. Het vinden van zo’n hypotheeklening is een complexe aangelegenheid. Ondoorzichtige aanbiedingen, verkeerde informatie, bijkomende kosten en allerlei beperkende maatregelen maken de keuze moeilijk. DHS Finance informeert je...

Lees meer
Kredieten

Een krediet is een geldbedrag dat kredietverstrekker, veelal een bank, aan iemand verstrekt maar waar op een zekere termijn een terugbetaling voor verschuldigd is. Voor het verstrekken van het geldbedrag zal de schuldeiser vaak een tegenprestatie in de vorm van een rente eisen. Net als bij een hypothecair krediet is het verstandig om de aanbiedingen, voorwaarden en tarieven diepgaand door te nemen. DHS Finance staat je bij...

Lees meer
De klant centraal

DHS Finance is een onafhankelijke partner die de klant centraal zet. Wij werken transparant en geven eerlijk en concreet advies. Bij ons geen poespas over de laagste rentevoet maar harde cijfers en objectieve vergelijkingen tussen de meest interessante voorstellen op de markt. Elke bank kan je een lening verkopen maar DHS Finance vertelt je naast de voordelen ook de addertjes onder het gras en staat in voor een complete begeleiding van A tot Z!

Lees meer