De rol van DHS Finance

Eerlijk shoppen

Bij DHS Finance houden we het liever concreet en eerlijk, transparantie ten top in een zeer ondoorzichtige hypotheekmarkt. Geen poespas over de laagste rentevoet, maar harde cijfers en een objectieve vergelijking tussen de meest interessante voorstellen op de hypothecaire markt.

Er valt heel wat te shoppen: meer dan 100 verschillende banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen verkopen hypotheekleningen. Elke bank kan je een hypotheeklening verkopen, maar vertellen ze je naast alle voordelen ook de addertjes onder het gras?

Onafhankelijk advies

Een onafhankelijke benadering van je hypotheeklening, zoals onze klanten dit van ons gewoon zijn, is op zijn plaats in de hypotheek-jungle. Je persoonlijke situatie vraagt een zeer individuele aanpak om je door de belangrijke beslissingen heen te helpen.

DHS Finance is niet gebonden aan één bank waardoor we uit de verschillende hypotheekvormen en uit de diverse kredietverstrekkers de voor jou ideale hypotheek kunnen selecteren.


Complete begeleiding

Na het verzorgen van de hypotheek die bij je past houdt de service lang niet op. DHS Finance begeleidt de klant tot bij de notaris. Mocht er daar iets mislopen dan is het ongelooflijk makkelijk als een bekwame adviseur een eventuele oplossing kan voorleggen en de akte hierdoor alsnog kan passeren.

DHS Finance kan je dus ook "last-minute" nog een antwoord geven op je vragen.

Ook de complexe materie

Ook in de complexere materie zijn de specialisten van DHS Finance thuis.

Belgen die in Nederland tewerkgesteld zijn bijvoorbeeld. Zij zijn belastingplichtig in Nederland. In dat geval zijn er extra vragen die kunnen opduiken. Wat met het rentevoordeel? Wat met een eventuele werkloosheidsuitkering? Van welke instantie/land zal ik mijn pensioen ontvangen en waar zal dit alles belast worden?