Verzekeren

Tegenwoordig kan je je tegen zowat alles laten verzekeren. Het vinden van een gepaste risicodekking is mede daardoor een complexe aangelegenheid geworden. Bovendien worden verzekeringen in België aangeboden langs vier verschillende kanalen.

Directe verzekeraars en verzekeringsagenten zijn gebonden aan één maatschappij. Het zijn specialisten die in regel uitsluitend advies geven over de verzekeringen van hun eigen maatschappij. Bankkantoren hebben op dat vlak (soms) meer vrijheid. Alleen zijn verzekeringen daar vaak maar een extra service bovenop de talloze financiële diensten.


DHS Finance, jouw onafhankelijke verzekeringsmakelaar

100% onafhankelijke verzekeringsadviseur
100% onafhankelijk

DHS Finance is een verzekeringsmakelaar, een onafhankelijk adviseur die voor jou afzonderlijk de voordeligste oplossing zoekt. Wij zijn wettelijk noch economisch aan één bepaalde maatschappij gebonden en kunnen ons daardoor richten tot alle aanbieders op de markt. Omdat we dagelijks verzekeringen ‘verkopen’ nemen we de tijd om ons te verdiepen in de diverse producten en kunnen we je objectief informeren en begeleiden.

schade verzekeringen
Je kan op ons rekenen

Heb je een schadegeval? Dan zal DHS Finance steeds jouw kant kiezen en alle nodige stappen ondernemen tegenover de maatschappij die de schade moet vergoeden. Die maatschappij heeft er trouwens alle belang bij om het dossier vlot af te handelen, net omdat wij als verzekeringsmakelaar onafhankelijk werken. Je moet een kat een kat noemen: zij willen natuurlijk graag dat wij nieuwe verzekeringen bij hen plaatsen.

particulier en zakelijke verzekeringen
Ook zakelijke klanten

Je correct verzekeren tegen de juiste risco’s is niet enkel privé zeer belangrijk. Ook als zelfstandige of KMO zorg je best voor een optimale risicodekking. Bij DHS Finance kunnen zowel particulieren als ondernemingen terecht voor een verzekeringsportefeuille op maat. Samen analyseren we je situatie en bieden we een passende oplossing in functie van je behoeften en doelstellingen.