Ziektekostenverzekering

De gezondheidszorg blijft jaar na jaar duurder worden en de ziekenfonden komen soms maar in beperkte mate tegemoet in de kosten. DHS Finance biedt je diverse verzekeringsformules aan om jezelf en je gezin financieel te verzekeren bij ziekte.


DHS Finance, wij zorgen voor je

Hospitalisatieverzekering

Iedereen weet dat een ziekenhuisopname ingevolge een ziekte, ongeval of bevalling een flinke hap kan nemen uit het gezinsbudget. Een hospitalisatieverzekering komt tussen wanneer de verzekerde opgenomen wordt in het ziekenhuis, zelfs zonder overnachting, en dit wereldwijd.

Lees meer
Persoonlijke ongevallen

Een banaal ongelukje kan soms grote gevolgen hebben. Het ziekenfonds en je hospitalisatieverzekering dekken dan wel de medische kosten maar door je ongeluk ben je verschillende weken werkonbekwaam of blijvend invalide... wie betaalt de thuisverzorging, speciale apparatuur of verbouwingen aan je huis?

Lees meer
Gewaarborgd inkomen

De verzekering gewaarborgd inkomen is een verzekering die voornamelijk bij zelfstandigen erg in trek is maar ook steeds meer particulieren zien het nut in van een verhoogde inkomensgarantie bij ziekte of na een ongeval. Met het vervangingsinkomen van de sociale zekerheid wordt je inkomensverlies immers slechts gedeeltelijk opgevangen.

Lees meer


Arbeidsongevallen

De arbeidsongevallenverzekering is een wettelijk verplichte verzekering die je personeel beschermt op de werkplek of op weg naar de arbeidsplek. Je zou denken dat dit enkel voor bedrijven van toepassing is maar meer en meer gezinnen hebben personeel in dienst, denk maar aan de kinderoppas, poetsvrouw of tuinman.

Lees meer