Voertuigverzekeringen

Je wilt met een gerust gemoed en goed verzekerd de baan op? Naast de verplichte burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (B.A.) kan je jezelf maar ook je passagiers, je auto of zelfs je rechtsbijstand en pechverhelping in je waarborgen laten opnemen.


DHS Finance, samen veilig op weg

autoverzekering en moterverzekering
Auto-, en motorverzekering

Wie zich met een gemotoriseerd voertuig in het verkeer begeeft is wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. De dekkingen en wettelijke contractuele bepalingen zijn bij wet vastgesteld en dus overal dezelfde. Dit wil echter niet zeggen dat de service en bijkomende voordelen overal dezelfde zijn! Een goedkope premie is dus zeker niet altijd een betere koop.

Lees meer
omnium verzekering
Omnium verzekering

De extra waarborg omniumverzekering vergoedt de materiƫle schade aan je personenauto, ongeacht of je in fout bent of niet. Denk daarbij aan eigen schade en glasbreuk maar ook aan schade door diefstal, vandalisme, natuurkrachten, contact met een dier of een aanrijding met vluchtmisdrijf van de tegenpartij. Meestal heb je de keuze tussen twee formules: de kleine of grote omnium.

Lees meer
bijstandsverzekering of pechverzekering
Bijstands- of pechverzekering

Een bijstandsverzekering is waarschijnlijk niet de eerste verzekering waaraan je denkt om ze af te sluiten als je aan het rijden bent op de weg. Echter wanneer je een lekke band krijgt, zonder brandstof komt te zitten of je accu de geest geeft dan bent je zeker goed af met zo'n pechverzekering.

Lees meer
bestuurdersverzekering
Bestuurdersverzekering

Veel mensen denken ten onrechte dat de BA-verzekering volstaat om de lichamelijke verwondingen van de bestuurder te dekken. Dat is niet zo! Bij een ongeval in fout of zonder aansprakelijke derde, zal je zelf de medische kosten moeten dragen. Een bestuurdersverzekering vergoedt de kosten die te maken hebben met het opgelopen lichamelijk letsel.

verkeersrisicoverzekering
Verkeersrisicoverzekering

De verkeersrisicoverzekering is een verzekering die je kan afsluiten voor het risico dat je loopt als deelnemer in het verkeer... Dat kan als voetganger zijn maar evenzeer als gebruiker van de fiets, de motor, de auto of het openbaar vervoer. De verkeersrisicoverzekering dekt de lichamelijke schade als gevolg van een verkeersongeval. De vergoedingen zijn variƫrend, nl. blijvende invaliditeit, tijdelijke invaliditeit, medische kosten, dodelijke afloop, ...